Projecten

Op deze pagina vindt u een selectie van projecten die Bouwservice Floris den Hartog met passie en liefde hebben uitgevoerd.

Hoekgevel kozijn

Voor deze klant hebben wij de keuken hoekkozijn verbreed en de voorgevel gereinigd. Door onze ruime ervaring op constructief gebied is ook dit project tot een prachtig, onderhoudsvrij resultaat opgebouwd.


Houten balkons

Ten behoeve van een VVE zijn oude balkons vervangen door nieuwe. Deze zijn gemaakt van hardhoud waarbij de bestaande railing weer hergebruikt is. 


Kopgevel isolatie

Energiebesparende maatregelen door de eigenaar/bewoner (www.rvo.nl). Bekjjk op deze site of u ook in aanmerking komt voor deze subsidieregeling.

Hier hebben wij een monumentale zijgevel voorzien van gevelisolatie zodat de bewoner, naast een flinke besparing in de stookkosten, tevens geen overlast meer heeft van doorslaand vocht.


Overheaddeur sparing

In een monumentale vlasschuur is een nieuwe deuropening gemaakt met dezelfde detailleringen als bestaand. Creëeren gevelopening!

Ronde voordeur

Nieuwe voordeur waarbij het glas en lood met raampje is overgezet. Dit om de authentieke stijl te waarborgen.

Voegwerk kopgevel

Bestaande voegen zijn uitgeslepen/uitgehakt, de gevel is gereinigd met water onder hoge druk en opnieuw gevoegd. Tevens is de gevel geïmpregneerd om vervuiling op de lange termijn tegen te gaan,.