Uitvoering

In de bouwkundige uitvoering staat Bouwservice Floris den Hartog voor een planmatige werkwijze. Van hieruit realiseren wij een hoogwaardig bedrijf- of woonpand. Wij werken volgens ‘het oude ambacht’.
Werkwijze
Bij Bouwservice Floris den Hartog begint de uitvoering met een nauwkeurige voorbereiding. Eerst inventariseren wij de benodigde bouwmaterialen. Op basis daarvan zetten wij het plan uiteen op een werkvoorbereidingsformulier. Staat dit zwart op wit? Dan maken wij wederzijdse afspraken.

Materiaalkeuze
Onze klanten kiezen voor Bouwservice Floris den Hartog, omdat wij deskundig zijn in ons vak.. Wij zijn jarenlang intensief opgeleid. Wij weten ook echt hoe het ambacht ‘voelt’. Vanuit praktijkervaring kennen wij de eigenschappen van verschillende bouwmaterialen. Met expertise bepalen wij welk bouwmateriaal geschikt is voor de uitvoering. Hiermee voorkomen klanten vervelende ‘missers’ op de lange termijn.

Uitvoering met zo min mogelijk overlast
Ons streven is de bouwtijd voor de klant zoveel mogelijk te verkorten. Al mag dat voor Bouwservice Floris den Hartog nooit ten koste gaan van een nauwkeurige werkwijze. Wel proberen wij de overlast tijdens die bouwtijd zoveel mogelijk te beperken. Zo voeren wij het bouwafval zelf af en staan er geen hinderlijke containers in de omgeving van het bouwterrein. Vormt de uitvoering een onderbreking op het werk van de klant? Dan communiceren wij duidelijk.

Vaste prijsgarantie
Wanneer klanten ons om een offerte verzoeken, dan maken wij een vaste prijsafspraak. Alle genoemde prijzen zijn dus vooraf helder, wat verrassingen achteraf beperkt. Bij ons weten klanten altijd waar ze aan toe zijn.

Hoge klanttevredenheid
Om tijdens de uitvoering de hoge tevredenheid te bewaken, stelt Bouwservice Floris den Hartog zich klantvriendelijk op. Wij werken met een aanspreekpunt dat eventuele klachten of problemen op kan vangen. Een aanpak waar wij volledig achter staan.

Voor een uitvoering volgens een helder opgebouwd plan, levert Bouwservice Floris den Hartog een hoogwaardige dienst. De klant weet van het begin tot eind altijd waarvoor die kiest.

Meer informatie? Neem dan contact op via: 078-6735834