Bouwadvies

Als het op bouwservice aankomt, onderscheidt Bouwservice Floris den Hartog zich in haar analytische aanpak. Wij respecteren de eenheid van het gebouw in haar omgeving en komen met een doordacht plan.
De ambitie van de eigenaar is belangrijk. Wat is de precieze klantbehoefte en uit welke ambities komt een aan- of nieuwbouw voort? Een aanpassing op zichzelf staand is zo bedacht, maar wij benaderen de oplossing liever in de breedte. Waarvoor de eigenaar een pand wil gebruiken, is daarom een belangrijke vraag voor een maatgericht advies.

Bouwadvies en eenheid

Wij willen het vakmanschap uitoefenen zoals het ooit is geleerd. Hierin zijn wij jarenlang opgeleid. In het bouwadvies waken wij ervoor dat een pand onlogisch of onrendabel is ingedeeld.

Ons plan of ontwerp moet betrokkenen het idee geven dat een aanbouw of nieuwbouw daar altijd al heeft gestaan.

Voordelen Bouwadvies Floris den Hartog

Als bouwadviseur onderscheiden wij ons in onze deskundigheid. Met jarenlange ervaring als aanneembedrijf weet Bouwservice Floris den Hartog ook hoe alle bouwmaterialen ‘voelen’. Wij kennen de materiaaleigenschappen dus niet alleen van de tekentafel.

Ons bouwadvies: helder en transparant

Uiteraard is het mogelijk om na het bouwadvies het plan te realiseren. Dat maakt het voor de eindgebruiker of eigenaar duidelijker, omdatéén contactpersoon het overzicht houdt. Zijn meerdere partijen bij de realisatie van een bouwproject betrokken? Als bouwadviseur vertegenwoordigen wij ook de belangen van de koper. Dan maken wij een vertaalslag tussen de uitvoerenden en eindgebruiker in het geval van onduidelijkheden. Wilt u meer weten?
Neem dan contact op via: 078-6735834