Nieuwbouw

Met name voor de particuliere markt realiseert Bouwservice Floris den Hartog de nieuwbouw. Denk hierbij aan het bouwen van een schuur, tuinhuis of opslagloods. Wanneer een klant hiervoor plannen heeft, maken wij die ambities op vindingrijke manier waar.
Bouwservice Floris den Hartog is gepassioneerd door de bouw. Wij zijn het aannemersbedrijf dat niet alleen uitvoert, maar ook verder denkt.

Bij een nieuwbouwproject zien klanten dat terug in onze betrokken rol. Wij kijken goed naar de functie en behoefte van een pand. Op een vindingrijke manier verzinnen wij een logische oplossing. Eventueel maken wij hiervoor een ontwerp of doen suggesties.

Eenheid in de bouw
Wij zijn van mening dat nieuwbouw altijd overeen moet stemmen met de omgeving. Daarom zoeken wij in ons vak die eenheid in de bouwconstructie op. Wij ervaren dat die aanpak werkt. Deze maakt dat gemeentes en omwonenden de nieuwbouw sneller zien als toevoeging in hun buurt of straat. Hierdoor verlopen aanvragen van omgevingsvergunningen vaak soepeler, weten wij uit ervaring.

Duurzaamheid in de nieuwbouw
In de nieuwbouw werkt Bouwservice Floris den Hartog volgens de Energie Prestatie Norm. Hier onderstrepen wij mee dat ook een A-, B-, of C-label aan een woning wordt gekoppeld.

Daarbij werken wij bij voorkeur met hout uit een FSC-gecertificeerd bos. Dat houdt in dat het speciaal geplant is voor consumentengebruik. Ook werken wij met gerecycled KOMO-hout of hergebruikt Ecoza-glaswol. Of vervangen wij de verlichting naar LED, in samenwerking met partners.

Duurzaamheid is echter een breed begrip. Iets wat minder duurzaam is geproduceerd, kan nog altijd lang meegaan. Het hoeft dan niet te worden vervangen. Dat belast dat het milieu minder.

Wanneer klanten plannen hebben voor de nieuwbouw van een schuur, tuinhuis of opslagruimte, dan zijn wij bereikbaar op: 078-6735834.