Bouwservice

Als het op bouwservice aankomt, onderscheidt Bouwservice Floris den Hartog zich in haar analytische aanpak. Wij respecteren de eenheid van het gebouw in haar omgeving en komen met een doordacht plan. Wij willen dat klanten onze liefde voor vakwerk terugzien. Passie is iets wat Bouwservice Floris den Hartog altijd meeneemt . Ons werk moet tot in de detail kloppen.

De bouw en haar geschiedenis

Al vanuit de geschiedenis kennen wij de bouw als een prachtig vak. Alles in een bouwwerk heeft een logische bedoeling. Constructies en materialen worden daarom bewust gekozen. In ons vak leveren wij meerwaarde door juist terug te gaan naar die basis. Terug naar de bouw als dat ambacht waarin vakmanschap voorop stond. Wij omarmen de oude ambachten. Deze staan immers voor prima hoogwaardige kwaliteit.

Vindingrijk werken

Wij kennen onze klassiekersen streven naar originaliteit en efficiëntie. Op een vindingrijke manier zoeken wij naar inventieve oplossingen.

Herstellen eenheid in een gebouw

Bouwservice Floris den Hartog is gedreven om die eenheid terug te vinden in een gebouw en haar omgeving. Wat wij ontwerpen en adviseren is dus in overeenstemming met elkaar. Daarbij letten wij kritisch op het materiaal dat wij gebruiken.

Onze passie voor de bouw

Al meer dan 13 jaar staat Bouwservice Floris den Hartog voor een werkwijze waarin kwaliteit voorop staat. Bij ons is bouwkundig advies en ontwerp meer dan het uitvoeren van de opdracht alleen. Voor meer informatie over bouwkundig advies en ontwerpen zijn wij te bereiken op: 078-6735834.