Over ons

Bouwservice Floris den Hartog (B.F.H.) startte als middelkleinbedrijf op 14 juni 2004. Wij werken zowel voor de particuliere markt als het mkb en de VVE’s. Onze klantengroep strekt zich uit van de Hoeksche Waard, Rijnmond tot Drechtsteden.

Het motto van Bouwservice Floris den Hartog is: ‘Bouwen doen wij niet alleen’. Teamspirit is dus bij ons belangrijk.

Als timmerman begon ik in 1986 bij een aannemingsbedrijf in de regio Hoeksche Waard. Gedreven door het bouw-virus haalde ik mijn vakdiploma’s timmeren bij een primaire en voortgezette opleiding. Ik onderscheidde mij door tweemaal de prijs voor beste leerling te halen. In principe was het een geldprijs uit handen van Stichting Vakopleiding Bouwbedrijf vanuit de sponsor. Ik wilde in plaats van het geldbedrag liever een uitnodiging om daar langs te komen. En zo gebeurde het.

Bij het voltooien van mijn M.T.S. Bouwkunde studeerde ik als enige af op het onderdeel ‘ontwerp’.

‘Ik wilde ook de gedachtegang weten achter de constructie.’

Vervolgens deed ik ruime ervaring op in een groot aannemers- bouwbedrijf IBC Van Hoorn (later overgenomen door Heijmans).Hier had ik de functie: werkvoorbereiding projectleiding.

Door het behalen van de Vakdiploma Aannemer Burgelijke- en Utiliteitsbouw in de avonduren groeide de ambitie om als aannemer voor mezelf te beginnen. Daarna wilde ik mij meer op het ontwerp achter de uitvoering richten en zo ontstond de advies-tak.