Renovatie

Het renoveren, verbouwen en onderhouden van woningen voor particulieren, bedrijfsgebouwen en sportcomplexen behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden. Of het nu gaat om het renoveren van een complete woning, het herstellen van de dakgoot, het verbouwen van een badkamer of het uitbreiden van een woning.

 

B.F.H. vindt geen enkel project te groot, te klein te eenvoudig of te gecompliceerd. Het woord "onmogelijk" komt in ons woordenboek niet voor.
Met eigen allround-vaklieden worden vanuit onze vestiging 's-Gravendeel alle renovaties, verbouwingen en het service-, reparatie- en onderhoudswerk gecoƶrdineerd, waarbij een 24-uurs klantgerichtheid voor u als opdrachtgever een toegevoegde waarde kan zijn.
Een renovatie of een verbouwing betekent zowel voor een bedrijf als een particulier vaak een ernstige verstoring van de dagelijkse gang van zaken. Reden te meer om aan dergelijke projecten extra zorg te besteden.

 

B.F.H. realiseert zich dit terdege en besteed daarom veel aandacht aan de planning en organisatie van een dergelijk project. Door onze ervaring zijn wij in staat om de overlast voor u en de omgeving tot een minimum te beperken.
Efficiƫntie, klantgerichtheid en vakkundige uitvoering zijn hierbij onze absolute doelstelling.